programma's

Naast nieuws schrijven doen wij ook interviews, maken wij reportages, zetten we iemand in het zonnetje en hebben wij ons eigen wekelijks nieuwsoverzicht voor Zandvoort en de regio.  


De wekelijkse actualiteiten talkshow op de zondag, speciaal voor Zandvoort en omgeving. Hierin bespreken Dolly en Roy de afgelopen week en spreken zij met diverse gasten. Ook komen hierin reportages langs die Zandvoort Inside die week maakte. De Zandvoort Inside Headlines zijn een vast onderdeel van de show. Het wekelijkse nieuwsoverzicht voor Zandvoort, gepresenteerd door Jelmer Koper. Dat en meer in Zandvoort Inside: De Show!  


Zandvoort Inside Headlines

Wekelijks brengt Jelmer Koper het laatste nieuws uit Zandvoort en de regio op geheel eigen wijze.  


Zandvoort Inside specials 

Zandvoort Inside maakt wekelijks diverse items en programma's via deze pagina zijn deze terug te kijken.  In gesprek met... 

De presentatoren van Zandvoort Inside gaan In gesprek met diverse belangrijke personen.  Zomer Inside - Seizoen 1

             Roy van Buuringen en Jelmer Koper nemen zomer 2020 het laatste nieuws door. 


Zandvoort Luncht - Seizoen 1


 Zandvoort Luncht Is een online programma gepresenteerd door Dolly ten Pierik en Roy van Buuringen. In dit lunch magazine ontvangt het duo online gasten aan tafel en worden er reportages uitgezonden. Ook komen er vaste rubrieken voorbij zoals ´in het Zonnetje´ en ´het open podium´. 


Pride At the Beach TV

In 2020 geen Pride At the Beach. Daarom maakt het team van Zandvoort Inside een Talkshow en een speciale film op ons platform.