Nieuws

Vind ook het laatste nieuws van zandvoort en de regio via Zandvoort inside. Heeft u ook een tip voor de redactie? mail dan naar redactie@zandvoortinside.nl. 

 

Heemstede - De politie is op zoek naar getuigen van een mogelijke brandstichting die op zaterdagmorgen plaats vond op de Nijverheidsweg in Heemstede. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Afgelopen week plaatste de gemeente een bericht op de website over het project 'New Future'. Met dit project wil de gemeente Zandvoort jongeren die geldproblemen hebben hulp bieden. De gemeente zal allereerst in onderhandeling gaan met de schuldeisers. Vervolgens worden de schulden mogelijk ook afkocht.

Cees is van origine docent, maar heeft zich de afgelopen jaren vooral bezig gehouden met bestuurs-, management- en beleidsfuncties en is op dit moment werkzaam voor de MBO-Raad. Cees neemt daarnaast veel kennis op het gebied van opleiden en werken met jongeren mee.

De Belbus van Pluspunt gaat extra rijden voor de griepprik op zondag 25 oktober in de Korver sporthal, Duintjesveldweg 1a. De Belbus rijdt van 9 tot 18 uur. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en via de Plusdienst: 023-5717373.

Het was al uitgesteld vanwege de Coronacrisis , en daar kwam begin deze week nog een keer een schepje bovenop: het verbod op evenementen. En zo is het Europees Kampioenschap Zandsculpturen een openluchtexpositie. Roy van Buuringen sprak met de organisatie, wethouder en kunstenaar.