Zandvoort Inside is vanaf vandaag een stichting

31-10-2020

Het inmiddels bekende duo Roy van Buuringen en Dolly ten Pierik van Zandvoort Inside hebben groot nieuws.

Een half jaar geleden zijn de twee hals over kop begonnen met het realiseren van een droom die zij beiden al heel lang hadden; al langer hadden zij plannen om beeldprogramma's te maken over en voor de Zandvoortse samenleving.

Doordat de Corona er plotseling voor zorgde dat mensen geïsoleerd raakten en moe werden van al het coronanieuws in de media, besloten zij om sneller dan gepland te starten met het maken van een programma dat over andere zaken ging.

Nu zij een half jaar verder zijn, zijn zij niet meer weg te denken. Samen zorgen zij,met ondersteuning van Jelmer Koper voor nieuwsartikelen,interviews en reportages en een wekelijks programma met leuke rubrieken zoals 'het Zonnetje' waarin iemand genomineerd worden voor een bloemetje en 'in the spotlight', waarin een artiest of kunstenaar zich voor kan stellen.

Omdat zij met beperkte middelen werken leek het erop dat zij zouden moeten stoppen doordat de apparatuur het niet meer aankon.

Echter, gesteund door de vele positieve reacties en aanmoedigingen van hun kijkers en fans, hebben zij nu besloten om de sprong te wagen en hebben zij van Zandvoort Inside een stichting gemaakt, zodat zij inkomsten kunnen gaan genereren en daarmee de toekomst van Zandvoort Inside zekerder wordt en zal kunnen doorgroeien naar een volwaardig mediaconcern.

Stichting Zandvoort Inside is in ieder geval een feit.