Yoga en Meditatie bij Pluspunt zandvoort 

09-07-2020

Al 12 jaar geeft Alexandra Drehmans Hatha Yoga met meditatie bij Pluspunt. Inmiddels zijn er vier volle groepen met uitbreiding van een groep Critical Alignment Yoga. Bij CA Yoga ligt de nadruk op het ontwikkelen van een sterke en rechte rug vanuit ontspanning. 

Schouder-, nek- en rugklachten lossen op met CA Yoga. Bovendien ontstaat er ruimte voor de adem waardoor je hele gezondheid en welzijn aanzienlijk verbeteren.Alexandra heeft besloten (met pijn in het hart) i.v.m. de vele avondlessen die ze geeft, ook in haar eigen praktijk, om de maandag avond groepen over te dragen aan haar collega Elly van Opzeeland. Elly heeft de Yoga Academie Amsterdam gevolgd en geeft les bij Zenzo. 

Elly heeft een andere manier van lesgeven dan Alexandra, maar beide docenten geven les vanuit de bron. Waarin de onrust in onszelf tot bedaren komt en we het leven aankunnen. Alexandra en Elly zullen in nauw verband samen werken.

In verband met de Corona maatregelen bestaan de groepen bij Pluspunt nog maar uit maximaal 5 deelnemers. Dit betekent dat er minder deelnemers Yoga kunnen volgen. Daarom start er een extra CA Yoga groep op de vrijdagochtend gegeven door Alexandra. Voor tijden en opgave zie https://www.pluspuntzandvoort.nl/cursussen/alle-cursussen/yoga-met-meditatie