VISKRAAM ' DE ZEEMEERMIN' TERUG VAN WEGGEWEEST

02-08-2020
foto: Patrick Berg
foto: Patrick Berg

.

Patrick Berg had het al aangekondigd: " 2 augustus zijn wij er weer" en vandaag was het dan zover.Na een aanwezigheid van 2 weken is de viskraam weer op de oude, vertrouwde plek teruggekeerd aan de boulevard.Het droeve bericht dat Patrick destijds plaatste staat een ieder nog vers in het geheugen. 

Eén personeelslid was getroffen door het COVID-19 virus en op advies van de GGD moesten alle medewerkers in quarantaine.Voordat vandaag het werk hervat werd, heeft Patrick een dankwoord uitgesproken naar zijn personeel voor het begrip en omdat iedereen verantwoordelijkheid had genomen en het advies van de GGD keurig heeft opgevolgd.

Het hele team was vandaag positief gestemd volgens hem en blij dat de handen weer uit de mouwen gestoken konden worden. Ook klanten waren blij dat er weer een lekker visje gegeten kon worden en menigeen heeft vandaag waardering uitgesproken over de openheid van zaken die Patrick destijds heeft gegeven.Patrick vertelt enorm onder de indruk te zijn van de grote hoeveelheid warme reacties vanuit de Zandvoortse samenleving. 

Dit was een enorme steun.Met de zieke werkneemster gaat het inmiddels beter; er resten nog wat verkoudheidsklachten, dus dat valt mee, maar zorgwekkend is wel de enorme vermoeidheid waar zij hinder van ondervindt. De verwachting is dat zij nog tijd nodig zal hebben om volledig te herstellen.