Gasthuisplein gaat gastvrijplein worden

29-07-2020

Gasthuisplein gaat gezellig en gastvrij worden.


Wie vind dat nou niet leuk. Optreden op het Gasthuisplein
De Gemeente Zandvoort ondersteunt de initiatieven op het Gasthuisplein. Het pittoreske plein midden in het hart van Zandvoort. Daar vindt u het oudste cafe van Zandvoort en het cultuur historisch museum dat ook een steentje bijdraagt aan de levendigheid.


Wij zijn allen getroffen door het Coronavirus, daarom is het goed om te weten dat de gemeente Zandvoort dit plan ondersteunt. Wat is het plan? Vanaf het weekend van 1 augustus - tot begin september wordt het Gasthuisplein afgesloten voor verkeer. Op vrijdag, zaterdag en zondag. Dat betekent dat het terras van het Wapen rondom het museum komt te staan.
Niet alleen een terras maar ook een heus podium voor degenen die graag een optreden willen verzorgen. Denk aan zangkoren, balletschool, sportdemonstraties, workshop voor kinderen, een kledingschouw, start buitenwandelingen.....  alles kan en mag als het maar leuk is.

Wie wil er optreden op vrijdag, zaterdag en/of zondag (tijden in overleg met het Wapen)
Aanmelding met voorkeur tijdstip en motivatie via: wapenvanzandvoort@kpnmail.nl.
Contactpersoon Wapen Van Zandvoort, Brigitte van Eig.
Voor en/of na het optreden kunt u een hapje drankje doen bij het Wapen of een bezoekje brengen aan het museum.  Welkom op het Gasthuisplein, gezellig en gastvrij.


Foto: Kennemerland Fotografie